Reserveren

Wie zijn wij

Sven Molenaar-Maliepaard:

'Tevreden gasten geven mij voldoening'

De bediening staat onder leiding van Sven. 5 jaar werkzaam geweest bij Trattoria Gusto in Rotterdam en ook ervaring opgedaan als Floormanager bij Restaurant Oliva.  Met zijn team zorgt hij ervoor dat ieder bezoek als thuiskomen voelt.

Alex Verburg over zijn nieuwe project Het Gemaal: ,,Ik dacht: het is nu of nooit.” Foto: Jeffrey Groeneweg Beeld

Foto: Jeffrey Groeneweg

Alex Verburg:

'Nu of nooit'

Alex is eigenaar van 3 restaurants : Gusto en Oliva in Rotterdam en mede-eigenaar van Restaurant Post in Dordrecht.  Toch is het bij hem blijven kriebelen om toch nog een zaak te openen. Toen hij de kans kreeg om in een pand bij het Oude Gemaal in de Stadspolders een nieuw restaurant te openen heeft hij deze gepakt.  Samen met twee werknemers uit zijn bedrijven, heeft hij er alle vertrouwen in om het Gemaal tot een groot succes te maken!

 

Jeroen Molenaar:

'Dat ene stapje extra'

De keuken zal worden aangestuurd door Jeroen. Hij heeft 13 jaar gewerkt voor de Fruitenier in Zwijndrecht en tot voor kort sous- chef  van Gastrobar Post Met zijn ervaring in  de Franse en  Mediterane keuken wil hij de gasten graag verrassen met zowel bekende als nieuwe gerechten.