Datum: | 28 januari 2025 |
Tijd: | 18:30 uur tot 22:00 uur |
Op veler verzoek organiseren wij op dinsdag 28 januari een wijn-spijsavond. Chef Jeroen heeft met zijn team weer een prachtig menu samengesteld en wijn-enthousiast Sven gaat jullie weer verrassen met bijzondere en verrasende wijnen uit verschillende streken.
Inloop is om 18:30 en aanvang met voorgerecht zal rond 19:00 plaatsvinden.
MENU
Voorgerecht
- Kreeftenstaart | Gerookte Ribeye | Roodlof | Kerriemayonaise
Eerste tussengerecht
- Kabeljauw | Pastinaak crème | Beukenzwam | Kruidenbouillon
Tweede tussengerecht
- Gekarameliseerde chorizo | Spinazie | Pijnboompitten | Gefrituurde olijven
Hoofdgerecht
- Flat iron steak | Porcini hollandaise | Manchego | Pommes carré
Dessert
- Eton mess | Pistache | Kersen
De prijs bedraagt €50 voor het diner.
Volledig wijnarrangement €35,-
BOB- arrangement €22,5
Reserveren kan nu via de website of telefonisch!