Datum: | 5 november 2024 |
Tijd: | 18:30 uur tot 21:00 uur |
November is de maand van het wild en de wintergroenten. Dat zie en proef je op het bord. Met heerlijkse aardse smaken die mooi combineren met wild vlees. Wat te denken van aardpeertjes, paddenstoelen, truffel, zuurkool of schorseneren.
Deze avond serveren we een 5 gangen wildmenu. U krijgt dan uitleg over de gerechten en de bijpassende wijnen.
Vanaf 18:30 uur bent u welkom voor een aperitief en om 19 uur start het diner.
Wildmenu 50 p.p.
Bijpassend wijnarrangement 35 p.p.
MENU
Tataki van hert • zoetzure rode kool • zwarte knoflookmayonaise
Ravioli van ganzenbout • paddenstoelen • truffelsaus
Rouleau van fazant • pancetta • sjalottencrème • gebakken oesterzwam
Procureur van wildzwijn • pastinaakcrème • gepofte andijvie • aardappel-porcini saus • chips van schorseneren
Rum baba • hangop • vanille ijs • kletskop